FAQs

Često postavljana pitanja

 • Šta Premise radi?

  Premise prikuplja podatke sa terena širom sveta kako bi pomogao organizacijama da odgovore na najvažnija pitanja. Podelite svoje znanje tako što ćete ispuniti jednostavne zadatake, poput deljenja mišljenja, popunjavanja kratke ankete ili fotografisanja po vašem gradu kako biste pomogli organizacijama da donose bolje odluke sa više informacija.

 • Za koga Premise radi?

  Premise radi za vlade, organizacije za humanitarnu pomoć i za preduzeća. Neki od naših sadašnjih i prošlih kupaca uključuju Razvojni program Ujedinjenih nacija, USAID i Svetsku banku.

 • Kako da postanem saradnik?

  Sve što trebate je pametni telefon i Premise aplikacija koja se može preuzeti putem Google Play Store-a i Apple App Store-a. Preuzmite aplikaciju, napravite nalog i završite svoje prve zadatke kako biste započeli zarađivati.

 • Gde je Premise dostupan?

  Trenutno radimo u više od 70 zemalja širom sveta i brzo rastemo. Zadaci su dostupni na osnovu potreba organizacija sa kojima radimo, tako da se dostupnost zadataka može često menjati.

 • Treba li mi određeni tip telefona?

  Aplikacija Premise može se naći u Google Play Store-u i Apple App Store-u, u zavisnosti od regiona. Međutim, Premise je dostupan na Android uređajima samo na određenim lokacijama. Android mora biti verzija 4.0 ili noviji da bi aplikacija mogla raditi.

 • Treba li mi internet veza? WiFi?

  Da, potrebna je internet veza kako biste pristupili zadacima, završili ih i podneli zahteve za isplatu novca.

 • Koliko navca mogu da zaradim sa Premise nalogom_

  Količina novca koju saradnici mogu zaraditi zavisi o tome koliko zadataka izvrše. Neki od naših saradnika koriste svoju zaradu za plaćanje školarina, finansiranje javnih kuhinja i završavanje projekata renoviranja kuća. Da bismo olakšali postupak plaćanja, koristimo brojne pružatelje usluga plaćanja, kao što su Coinbase, PayPal i mobilni novac. Naši provajderi razlikuju se od zemlje do zemlje.

 • Postoji li ograničenje broja zadataka koje mogu obaviti?

  Jedino ograničenje vaše sposobnosti ispunjavanja zadataka zavisi od potražnje za informacijama u okolini i o tome koliko drugih u blizini zadatke rezerviše za sebe. Da biste dovršili što više zadataka, preporučujemo vam da neprestano proveravate tržište zadataka, rezervišete zadatak koji želite izvršiti i dovršite ga što je pre moguće pre nego što ga neko drugi rezerviše.

 • Je li Premise siguran?

  Premise je uvek posvećen sigurnosti i dobrobiti naših saradnika i naporno radi kako bi osigurali da imaju pozitivno iskustvo u toku korišćenja naše aplikacije. Poduzimamo brojne preventivne mere kako bismo osigurali sigurnost, uključujući rad s našim stručnjacima za podršku zemljama na dizajniranju zadataka i sticanju lokalnog uvida. Lični se podaci obično koriste za osiguranje kvaliteta podataka i optimiziranje platforme, a šifrovani su za osiguravanje vaše privatnosti.

 • Trebam li imati svoju lokaciju i pristup kameri?

  Naši zadaci često zahtevaju fotografisanje ili odlazak na određene lokacije, zbog čega moramo zatražiti dozvole poput lokacije i pristupa kameri.

Ako imate dodatnih pitanja, molimo pišite na support@premise.com.

Start making money now.

Android app on Google Play