Fito para duke bërë foto

Premise po monitoron jetën në qytetin tuaj për organizatat të cilat janë duke punuar që të përmirësojnë cilësinë e jetës komunitare në përgjithësi.community experience.

“Get

FITO PARA NGA DUKE EKSPLORUAR QYTETIN TUAJ

Premise ndihmon organizatat e ndihmës humanitare, qeveritë dhe kompanitë fitimprurëse t’i përgjigjen disa pyetjeve thelbësore. Duke kompletuar detyrat, ju mund t’i ndihmoni këto grupe të informohen për numrin e klinikave shëndetësore që ndodhen në një qytet, për përmirësimet infrastrukturore që janë të nevojshme ose për çmimin e produkteve të caktuara në dyqane.

Fitoni para duke bërë foto dhe duke ju përgjigjur disa pyetjeve

Përdorni njohuritë tuaja vendase për të ndihmuar në përmirësimin e komunitetit tuaj

Bashkohuni me një rrjet global me mbi gjysmë milioni “Kontribues” Premise në më shumë se 110 shtete

“Get

SI FUNKSIONON

Shkarkoni aplikacionin Premise dhe krijoni një llogari.

Shkarkoni aplikacionin Premise dhe krijoni një llogari.

Plotësoni të dhënat tuaja të pagesës.

Plotësoni të dhënat tuaja të pagesës.

Përfundoni “detyrën” tuaj të parë.

Përfundoni “detyrën” tuaj të parë.

Pasi të keni përfunduar mjaftueshëm “detyra”, ju do të jeni gati të tërhiqni para.

Pasi të keni përfunduar mjaftueshëm “detyra”, ju do të jeni gati të tërhiqni para.

Keni pyetje në lidhje me ndonjë nga këto hapa? Kliko këtu.

NJIHUNI ME RRJETIN TONË GLOBAL TË KONTRIBUESVE

Start making money now.

Android app on Google Play